augustus 17, 2007

Gehaktballetjes in Tomatensaus

Tomatensaus

1 gesnipperde ui even smoren in wat boter
1 blikje tomatenpuree erbij doen en even meebakken
1 blik tomatenblokjes erbij doen en mee verwarmen
kruiden met zout/peper, wat chilipeper, en Italiaanse kruiden
met de staafmixer alles fijnmaken .

**de balletjes***

500gr gekruid gehakt(half om half) aanmaken met 1 ei en paneermeel ( ik druk 4 beschuiten door een zeef )
een gesnipperde ui even bakken en door het gehaktmengsel doen.
Hiervan balletjes draaien, niet te groot.
Bak de balletjes in wat boter bruin en laat ze daarna gaar worden en uit de pan nemen en in de tomatensaus verwarmen.
Bij het serveren nog verse peterselie erover doen

Lekker met rijst..pasta…salade en stokbrood


Geen reacties »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment