augustus 17, 2007

Kip in Zwarte Bonensaus

| HOOFDGERECHTEN | 2:57 pm | Comments [0] |

https://binnenstebuiten.kro-ncrv.nl/recepten/ramons-oosterse-gerechten

( erg lekker met Indisch – Atjar Ketimoen (komkommer-zoetzuur)

Ingrediënten:
zout
1 kleine ui
1 kleine rode Spaanse peper
5 eetlepels azijn
4 eetlepels suiker
1 komkommer
Bereiden
Ui pellen en snipperen. Spaanse peper wassen. Halveren en zaadjes verwijderen. In dunne reepjes snijden.

In steelpan doen: azijn, suiker en 1 eetlepel zout. Aan de kook brengen. Suiker laten oplossen. Koud laten worden. Ui en Spaanse peper erdoor roeren.

Komkommer wassen. Overlangs halveren en zaadjes eruit schrappen. In plakjes van ca. 3 cm snijden.

Komkommer door sausje scheppen.
(Let op: niet langer dan 2 uur voor severen komkommer door saus scheppen).


Geen reacties »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment