augustus 17, 2007

Limburgs Zuurvlees

Recept van de Lily’s moeder:

1 kilo rundvlees of varkensvlees
peper en zout er door en bruin bakken in wat boter.
2 laurierblaadjes erbij doen en 3 kruidnagels en 1 kop azijn ( 100ml )
Dit alles lekker laten stoven .

Ondertussen :
2-3 uien fijn snijden en apart goudbruin bakken in een koekenpan
2 sneetjes ontbijtkoek erbij doen en 4 eetlepels appelstroop en 2 eetlepels bruine suiker.
kopje water ( of meer naar behoefte ) erbij doen en eventueel nog wat zout en peper en dan alles in de pan met vlees doen.
Alles een paar uur laten sudderen en af en toe roeren en eventueel nog wat water.
Eventueel nog wat binden met bruin bindmiddel. Laurierblaadjes eruit halen

Lekker met frieten.


Geen reacties »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment