juni 1, 2009

Portugese Tomaten Soep

| 2009,SOEPEN | 4:24 pm | Comments [0] |

Bereidingswijze:

uien en knoflook fijn snipperen en even aanfruiten. Dan gerookte spekblokjes erbij en zachtjes uitbakken.
Tomaten ontvellen ( bovenop inkruisen en 2 min. in kokend water doen ) in stukken snijden , 2 bouillonblokjes erbij en zachtjes laten pruttelen , ong 20 min.
Dan met de staafmixer pureren.
Spekjes en uien toevoegen en naar gewenste dikte wat kippenbouillon ( van blokje ) toevoegen.
Wat chilipoeder er bij en basilicum.
Lekker met stokbrood en kruidenboter.

[photopress:DSC04746_1.jpg,full,pp_image]

[photopress:DSC04744_1.jpg,full,pp_image]

[photopress:DSC04747_1.jpg,full,pp_image]


Geen reacties »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment