juni 1, 2009

Venkel Soep

| 2009,SOEPEN | 4:21 pm | Comments [0] |

[photopress:DSC01274.jpg,full,pp_image]

[photopress:DSC00613.JPG,full,pp_image]

Ingredienten:

1 venkelknol in stukken snijden. Het eventuele groen fijnknippen en bewaren.
1 ui in stukken snijden
0,75 l kippenbouillon van tablet
flesje kookroom
vleestomaat ontvellen en in kleine blokjes snijden
spekblokjes knapperig uitbakken
olijfolie

Bereidingswijze:

de enkel en de ui aanfruiten in de olijfolie
de kippenbouillon erbij doen en ong. 20 min zachtjes laten koken
en daarna in de blender pureren en daarna door een zeef drukken zodat de soep een gladde structuur heeft.
Dan de kookroom erbij doen en alles even goed door verwarmen.
en voor het opdienen met de staafmixer op schuimen.

tomaatblokjes en spekjes in een soepkom doen en de soep er op scheppen.
garneren met het venkelgroen.


Geen reacties »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment