december 15, 2014

Camembert uit de Oven met Tijm, Knoflook en Honing

| 2014,BORRELHAPJES | 4:27 pm | Comments [0] |

Lekker om te serveren bij de borrel.

Bron: keukenliefde.nl

1 camembert in houten bakje
Paar takjes tijm
1 teentje knoflook
Honing

Verwarm de oven voor op 200 graden.
Verwijder de plastic verpakking van de camembert en plaats de camembert terug in het houten bakje. Maak met een mesje inkepeningen in de camembert en duw er wat tijmblaadjes en stukjes knoflook (niet teveel, anders gaat de knoflooksmaak overheersen) in. Knijp royaal wat honing over de bovenkant van de camembert.
Zet het houten bakje op een bakblik met bakpapier en schuif in de oven.

Bak circa 20 minuten in de oven, of totdat de camembert lekker zacht en warm is.


Geen reacties »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment