april 7, 2015

Alameda, Turia Park en Colon

| 2015,Spanje,Valencia | 3:50 pm | Comments [0] |

Uitgestapt metro station Alameda, en heerlijk gewandeld door Turia park naar museum voor de wetenschap: Museo de las Ciencias Príncipe Felipe. Hier kom je meer te weten over milieu, wetenschap en technologie.

Daarna naar de wijk Colon gelopen en in een typisch Spaans restaurantje gelunched: El Sittio, Carrer Ciscar 20. Hier geen toeristen maar de Spanjaarden zelf die tussen de middag voor wat tapas en een drankje komen.

In L’Eixample, de chiquere wijk van Valencia, vind je de Mercado Colón. Deze markthal is tussen 1912 en 1914 gebouwd en is ontworpen door de Valenciaanse architect Francisco Mora Berenguer. Vlakbij is de Calle Colón, dé winkelstraat van Valencia.


Geen reacties »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment